HTML

Spártai blogja Esztergomról

Minden esztergomi gonoszember megkapja. A magáét. Prózában, versben. Bejó Gábor Cserép János Góman Gusztáv Horváth Mityek Horváth Béla Jónás László Kókai Melinda Kovács Gábor Kovács Géza Láposi Elza Miavecz Jenő Nagy László Nyíri Attila Schiller Kertész Tamás Sitku Pál Tittmann János Winkfein Csabi Zara Melinda

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Horváth Mityek perei

2009.10.14. 16:07 Spártai, a blogger

Horváth Mityeket oldalakon dicséri a Cserép-féle újság (Horváth pénzén, persze), mennyi minden pert megnyert ő már Esztergom és Meggyes Tamás ellen. Hát mi is csemegézzünk Horváth nagy lebukásaiból!

Itt van mindjárt egy szeptemberi: Horváth Mityek, aki másfél éve még Meggyes Tamás hű barátjának nevezte magát (azóta persze kirúgták a Fideszből, és felgyújtatta Meggyes házát) együtt járt a bujtogatóval, volt kénytelen újra leírni a Hídlap.

Horváthról a Legfelsőbb Bíróság ítélete állapította meg,
hogy a róla szóló hídlapos cikk helytálló.

Megfellebbezhetetlen jogerős ítélet szól arról, hogy igazak a következő állítások:

Horváth Mityek együtt járt a bujtogatóval – vagyis Misznéder Jánossal, aki felgyújtatta Meggyes Tamás házát és autóját.
Horváth a későbbi felbújtó érdekében arra kérte a polgármestert, hogy Misznédert fogadja. Horváth több ízben is kérte a polgármestert, hogy tárgyaljon Misznéder Jánossal.
Akkor azt kérte Misznéder Meggyes Tamástól, hogy „intézze el” az engedély nélkül a Dobogókői út mentén folyó építkezésének ügyét – később pedig, a vádirat szerint, embereket fogadott a polgármester elleni merénylet végrehajtására. Misznédert utóbb a polgármester házának és autójának felgyújtásával kapcsolatban felbujtással vádolták meg.
Horváth Mityek haveri-vállalkozói érdekekért lobbizott (már ameddig képviselő volt, ugyanis a nyáron lemondott).
Horváth Mityek lelepleződött mélygarázs-ügyben.
Horváth 160 milliót kapott a kormánytól.
Horváth Ausztriában, Kaprunban akart befektetni, mert Esztergom szerinte porfészek.

A Legfelsőbb Bíróság mindezeket az állításokat bizonyítottnak látta.

Ehhez képest elenyésző, hogy Horváth a cikk megjelenésekor nem tartott fenn kapcsolatot Misznéderrel. Ez lehetséges, hiszen Misznéderrel letartóztatása után nehézkes is lett volna, másrészt Horváth is távol tartotta magát tőle. Mint a tűztől, mondanánk, ha morbidak lennénk.

De komolyra fordítva a szót: Horváth Mityek hosszú-hosszú jogi eljárásokban próbálja bizonyítani mindannak az ellenkezőjét, amit tanúk láttak-hallottak. Tényeket tagad le, hazudik. Nyilvánvaló valótlanságokat terjeszt, amik attól, hogy agyonismétli őket minden nyilatkozatában, még nem válnak valóságossá.

Míg a hosszú eljárások tartanak, megkérdeznénk Horváthtól:

miért is él kettős életet, miért tölti idejének nagyobb részét Angliában, mióta Misznédert és társait letartóztatták? Fél valamitől? Táncsak nem köze van a gyújtogatáshoz, és elviheti a meseautó őt is?
miért is kellett neki olyan vehemensen tagadnia Misznéderrel fennálló kapcsolatát? mert benne volt a gyújtogatásban netán?
miért is kellett neki „önként lemondania” képviselőségéről? csak nem azért, mert néhány nap híján egy éven át nem ment el a testületi ülésekre, és szégyenszemre lejárt volna a mandátuma?
miért is igyekszik magát a városért aggódó közéleti szereplőként sztárolni, ha egy évig nem is jár a képviselő-testület üléseire, és ezért távoznia kellett?
miért is mutatja magát Esztergommal törődő vállalkozónak, ha bebizonyosodik a Legfelsőbb Bíróságon, hogy Ausztriában akart befektetni, és hogy szerinte Esztergom – porfészek?
miért is tagadja, hogy 160 milliót kapott a kormánytól – miközben már az első fordulóban kiderült, hogy még annál is többet kapott? többszázmilliót, talán több milliárdot!
miért is bizonygatja még most is az igazát a mélygarázsok ügyében, amikor a hasonló nyomozást bűncselekmény hiányában lezárták, és a hamis feljelentést tévők, Nyíratilla és Endrédi "Debil Stelázsi" József ellen eljárás indult?

Itt hát az igazság – és ne feledjük: a világ összes sötétsége sem olthatja ki egy gyertya fényét. Ahogy Horváth Mihály pereinek seregei sem ronthatják le Esztergom várát.

És te, Horváth Mityek, élj örökké!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spartaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr461449957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2009.10.14. 18:15:48

Tegyétek már fel azt a Legfelsőbb Bírósági Ítéletet, ha tényleg létezik. Nincs egy scanner a városházán?
süti beállítások módosítása