HTML

Spártai blogja Esztergomról

Minden esztergomi gonoszember megkapja. A magáét. Prózában, versben. Bejó Gábor Cserép János Góman Gusztáv Horváth Mityek Horváth Béla Jónás László Kókai Melinda Kovács Gábor Kovács Géza Láposi Elza Miavecz Jenő Nagy László Nyíri Attila Schiller Kertész Tamás Sitku Pál Tittmann János Winkfein Csabi Zara Melinda

Friss topikok

Linkblog

Archívum

MDF és Jónás László: a demokrácia sírásói

2009.10.15. 14:26 Spártai, a blogger

Az MDF (kiaz? miaz?) vagyis az NBH, az NNI, a KGB és az MSzP (melyik kevésbé káros a Magyar Demokráciára?) által támogatott formáció, a megélhetési-schmuckandoros Dávid és a köztörvényes Herényi csapata, az élen Csapodyval, a hülyével, és Jónás László, esztergomi elnökkel, sajtótájékoztatót tartott.

Börtöntöltelékék a demokráciát siratják Esztergomban, a kacskabajszú meg a pácienskúró.

Foglalkozzunk utóbbival, mert Csapodyt kirángatni a Dávid-Herényi duplaseggből nem a Spártablog célja.

Szóval Jónás...

...a demokrácia siratója...

Jónás okirathamisító: csak úgy lett az MDF helyi listás képviselője, hogy 2002-ben az őt 3. helre rangsoroló taggyűlési határozatot meghamisítva olyan jelöltlistát adott le a választási irodán, amiben ő már 2. helyen szerepelt. A választások után pedig naponta járt a hatóságok nyakára, hogy az 1. helyről bekerült Antalicsot mikor összeférhetetlenkedik ki a képviselő-testületből. Mily széles mosoly, mily duhaj jókedv volt a Jónásé, amikor az öreget jogerősen kitették az önkormányzatból! Sej, csak a választási csalást, Kinál Katalin kipicsázását feledhetnénk!

Jónás köztörvényes bűnöző: a Búbánat-völgynél lévő Duna-szigeten mindenféle engedély, környezetvédelmi hatósági hozzájárulás nélkül kiirtatott többezer négyzetméternyi erdőt. Többfutballpályányi irtást hagyott maga után, tarra vágva a szigetet. Sőt a megközeléítéshez a szigeti folyamágat is lezárta, helyre kis teherautó-bejárót ledózerolt rajta keresztül.

Jónás pitiáner adócsaló: a törvénytelen környezetkárosítást el akarván titkolni, tolvajlást jelentett be. Közben persze eladta a fát, amit leraboltak a szigetből, dehát ezzel az összeggel innentől már nem is kellett neki elszámolnia.

(bónusz: a tarra vágott területet nem is erdősítette vissza, a kötelező fatelepítéssel három éve adós a csaló MDF-es)

Jónás felrúgta az orvosetika legtöbb szabályát: nőgyógyászként lefekteti pácienseit, visszaél kiszolgáltatottságukkal, a bizalmukkal. A nála tervezett szüléseket  "beindítja", ha éppen olyan időpontra lenne várható, amikor ő éppen nem ér rá - nehogy más kapja meg a szülésért kijáró borítékot! Hogy ez mennyire káros a szülő nőre és a gyermekre, nem tudni, nem is nagyon vizsgálják,

ez az állat, "vérnősző barom", mondaná Arany János

hiszen ilyen durva szükségtelen beavatkozás normális orvosnak nem is jutna eszébe. Ahogy az sem, hogy a frissen megdugott páciens miatt elverje a háztól a feleségét és gyermekeit. Jónás, ez az állat, "vérnősző barom", mondaná Arany János, megtette.

Jónás felrúgta a választás összes etikai és jogi szabályát, és mellé még az orvoslásét is, amikor a páciensként hozzá érkező várandós anyától azt követelte, adja rá a voksát a választáson - mert ha nem, nem hajlandó ellátni. Gusztustalan, hogy ezt a mocskot az esztergomi kórház orvoskara még a sorai közt tudhatja. És persze gusztustalan, hogy az MDF nem löki ki magából, de hogy nem teszi, nem csodálkozunk. Örülnek, hogy Dávid és Herényi mentelmi joga megmaradt, csókolgatják Bajnaiék, Gyurcsányék kezét, és kapaszkodnak az 5%-os küszöbbe.

Jónás két hete úgy tudott összeszervezni egy banános tüntetést, hogy meghívta rá az SzDSz-t, az MSzP-t, a MIÉP-ből kivált MÖM-öt, a Polgári Fórumot, a Lóli Jagot, a Szent István kirúgott tanárait.

Kik is ők? Miért is mutatkozik együtt cigány MDF-es, aki 50 milliót akar kizsarolni Esztergomból a kb. 10-et sem érő Kossuth utcai (régi Magbolt mögött putreláj), és náci Kovács "Kucu" Géza?

És a fajvédő sakkelnök (fehér vezér - sötét paraszt!) mellett miért áll a körben az SzDSz-ből kizárt szélsőliberális Miavecz Jenő?

Kik is ők? Ismerjük már jól...

És az összeférhetetlensége, tolvajlásai (autóklaszter: 8 millió!) miatt kizárt Miaveczcel miért kapaszkodott össze hirtelen a helyi SzDSz-elnök, Varga?

És Varga Győző kezét miért fogta a csökkentképességűek foglalkoztatásával üzletelő szoci, Schiller-Kertész?

És az MSzP-s országgyűlési képviselő Tittmann ellen (osztozkodási problémák miatt) a Hír TV Célpontjában ugató Schiller mellett mit keres a 2002-ers választáson csúfosan elbukott MSzP-s Kocsi Ferenc?

És az MDF-et kurvaként elhagyó, Esztergomról 500-600 milliót lehúzni karó Horváth "Bástyaelvtárs" Béla emberével miért kapaszkodik össze az elhagyott MDF helyi elnöke?

És az MDF bomlását elindító MIÉP egykori elnökével, Kovács "MÖM" Gézával miért? Akivel nemcsak politikai ellenfelek: 2002-ben Kucu sajátkezűleg pofozta ki Jónást a MIÉP-ből, mert túl hirtelen akart felkapaszkodni az uborkafára. (Ezután lett Jónás polgári körös, aztán onnét is kiutálták, így volt kénytelen rácsimpaszkodni az MDF-re. Csak azért írom, hogy Csapodyék tudják ezt is.)

És a Szent Istvános (a kirúgást kegyelemből épphogy megúszott) tanárok miért vitték ki fiatalkorú tanítványaikat?

Mind-mind olyan kérdés, amire Jónás Lászlónak meg kell válaszolnia, mielőtt még leutazik Budapestre, hogy a szarosbajszú (tudják, a Dávid-herényi-féle ikervalag, plusz MSzP-s hashajtóval!) Csapodyval sajtótájékoztatót tartson.

kérdések, amire Jónás Lászlónak válaszolnia kell...

Csapody pedig hozzátette: "előevetül a Fidesz hatalomgyakorlási stílusa". Hát nem, vén hülye, nem. Csak most neked többet kell nyalnod, mióta a Dávid-Herényi duplaseggen erőt vett az ijedelem. Joggal, mert ha végre független bíróság elé kerülnek, amelynek a Fidesz-többség kiadja őket, akkor hoszú éveken keresztül igazi bűnözők fogják azokat a seggeket abuzálni, míg letöltik jogerős büntetésüket.

Félnetek jó lesz!

A tüntetést a Fidesz és a Fidelitas, meg másik tucatnyi szervezet megtartja. Ez a tüntetés miért lenne a demokrácia halála? Ha előtte a többi, a banános-majmos, meg a demokratikus hálózatos, több sajtóssal, mint tüntetővel, és sorolhatnám, nem volt az?

És te, Jónás László, élj örökké!

Szólj hozzá!

Címkék: mszp szdsz mdf jónás dávid ibolya herényi károly miép möm csapody miklós kovács géza horváth béla varga győző miavecz jenő schiller kertész tamás tittmann jános

A bejegyzés trackback címe:

https://spartaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr651451934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása