HTML

Spártai blogja Esztergomról

Minden esztergomi gonoszember megkapja. A magáét. Prózában, versben. Bejó Gábor Cserép János Góman Gusztáv Horváth Mityek Horváth Béla Jónás László Kókai Melinda Kovács Gábor Kovács Géza Láposi Elza Miavecz Jenő Nagy László Nyíri Attila Schiller Kertész Tamás Sitku Pál Tittmann János Winkfein Csabi Zara Melinda

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A tüntetésről és a terelésről

2009.10.19. 09:11 Spártai, a blogger

Ma már látjuk, hogyan próbál az MSZP terelni, rögtön lett Törökzsóti a médijába, meg Cserép NBH-s honlapját is leállította a kecskeméti majomka, és Láposi is értekezett a népszavás beosztottjaival, hogy előzzék a hírt: MSZP-s érdekeket szolgáló, közismert bűnözők, a gyújtogatással "képbe kerültek" (Horváth Mihály, Misznéder János) által bérelt orgyilkosok merényletet kíséreltek meg Meggyes Tamás polgármester, a Fidesz parlamenti képviselője ellen. Meg egyáltalán: tizennégyszer annyi ember tüntetett az MSZP-s lejáratókampány, a szeretgomos gyűlöletáradat ellen, mint amennyit az MSZP, az MDF, Miavecz, Kucu, és a mgélhetési Góman és a Szent Istvános pedofilok össze tudott szedni. 2000-nél több fideszes, kontra 150 banánétrt sorba állított... izé. 150 izé.

De nézzük csak: mikor éppen az MSZP-s kampányról és a merényletrőlé van szó, jön Törökzsóti, az MSZP-s pöcehuszár, hogy ha már a kilöttyent matériát eltakarítani nem lehet, valahogy megpróbálja rákenni a fideszesekre. És a taktika, ó, a százszor lelepleződött ócska, kommunista taktika: megmondja Törökzsóti, egyenesen Orbán Viktornak, hogy az MSZP mit tart helyesnek, mit követel Orbántól, hogy tegye meg.

Török fiam, Török fiam! Miért nem figyeltél jobban a párttörténet-órákon... Hát amire te gondolni bírsz, az nem az MSZP-Fidesz-viszony! Az az MDP-MSZDP-viszony, meg a kisgazdáké, 1947-ben. Rákosista vagy, Török fiam? Nyalsz serényen, mert veszélyben a mandátum, és elvisznek a lopásaidért?

Török szidta a költségvetési bizottságban a kormány költségvetést, csak azért, mert a tv-ben mutatták - aztán sunyin, ahogy a kormánypártokhoz illik, megszavazta a javaslatot. Ilyen gerinctelen féreg üzeni meg Orbánnak, hogy kit állítson félre? És éppen az MSZP-nek most rohadtul kellemetlen Meggyest, persze. Ha már a géppisztoly nem fogja, akkor Orbán...

Arról hazudni meg, hogy Meggyes háza elé tavat építettek... Zsóti, Zsóti, azt is te cseszted el. Mert az ötlet perfekt, hibátlan, csak hát a kivitelezésre alkalmatlan már a hazugsággépezet. Mert a tó évszázada van ott, míg Meggyes csak pár éve kezdte építeni mellé a saját házát. És ezt mindenki tudja. És ez nem változik meg attól, hogy Láposi lapjában százszor leíratjátok a hazugságot. Mert mi is olvastuk ám az 1984-et, és tudjuk, hog minden ismétlés ellenére a hazugság nem lesz igazság. Még ha a hatóságotok ki is megy, és megpróbál emberkedni, bírságolni, a látszat kedvéért. Mert azok is csak makogni tudnak, mint a többi majmotok, meg elárulni, hogy parancsra tették, parancsra mentek, és bár az igazság Meggyesék mellett áll, ők büntetés nélkül nem mehetnek haza, mert a párt utasítása, amit egyenesen Láposi lapjából ismerhettek meg egy héttel korábban, úgy szól, hogy büntetniük kell.

Megnézem, mi lesz a Népszava és az ÉDUKÖFE munkatársaival jövő tavasszal. Biztos készítik már a pribékek a civiruhát, amiben majd megpróbálnak meglógni az igazságszolgáltatás elől.

És a mélygarázs-mutyi, amiből Törökzsóti szerint a kampányt finanszírozza a Fidesz. Amit a hülye Nyíri Attila jelentett fel, saját névvel, meg a hülye Endrédi. Amit az ügyészség és a rendőrség kivizsgált, és megszüntette a nyomozást, mert nem történt bűncselekmény. De Szabó Zoltán előbb, a pesti lopós, aztán Törökzsóti újra felbüfögte, kiáltozva mutyit és korrupciót. Hát atény euzzel szemben az, hogy az önkormányzat még dícséretet is kapott, mert megoldota a belvárosi parkolás problémáját.

Ja, és egy beálló a mélygarázsban fele annyiba került, mint Szegeden a felszínen, ahol nem kellett betonozni, nem kellett építkezni, csak egyszerűen mocskos tolvaj MSZP-sek mutyizták le, hogy 8-10 millióért vegye meg az önkormányzat a garázsokat. Na és Botka elvtárs, szegedi szocialista polgármonster ügyében követelte-e Törökzsóti a saját pártelnökétől (ki is az most?), hogy azt a mutyis, korrupt gazembert leváltsa?

Nem, ilyen nincs, mert tolvaj szocit a saját pártja elrejt. Látjuk, ahogy a Veres embereit, ahogy a Zuschlagékat mentegetik, ahogy bizonyítékokat tüntetnek el, ahogy nyomják a rendőrséget, ügyészséget, ahogy nem jelennek meg a bíróság előtt vallani. De már késő, 2010 tavasza elsöpri őket. Hát addig is próbálnak befeketíteni mindenkit, hogy ne legyen meg a fideszes 2/3, mert ha meglesz, mennek ezek a levesbe mind... Kíváncsi vagyok, mi lesz Törökkel, mandátum és/vagy mentelem nélkül, és mi derül ki róla, amit ez a kis patkány most rejteget, és amiért ilyen szorgosan aprítaná az ellenzéket. Még Orbánnak is megmondja, kivel szabad és kivel nem.

És Cserép... az önmerénylő, aki egyszer majd jól lebukik, ahogy lebukott már az NBH-val is. Be vannak most persze szarva erősen, Bejó is, meg ő is. Polgári Fórumuk nyilatkozata is leleplezte őket (hiába dícséri magát saját maga a gyűlölgomon). Csak a legszebb követelést nézzük: mentse meg Esztergom a kórházat. Aha, ja.

Cserépjani, hol voltál, éppen bent a cégnél, ahol az agyadat mossák, hogy nem tudod: a Vaszaryt éppen Winkfein és Tittmann elvtársaid döntötték romba, amikor kiszavazták a kiemelt kórházak listájáról. Esztergom költött milliárdokat a megmentésére. Az az önkormányzat, élén azzal a Meggyes Tamással, akiket te most megtámadsz. Aljas vagy, de lelepleződtél, Tittmann és Winkfein bűnét, gyalázatát tolnád most Meggyesre. Mert Tittmann és Winkfein, meg a pártjuk, és a pártjuk ökle, az ÁVÓ, téged erre bérelt fel. Bejóval együtt.

Csakhogy mi nem felejtünk ám, Cserép, még ha a Meggyes elleni merényletről ilyen ócskán próbálod elterelni a figyelmet. Törökzsótival pendülsz egy húron, Winkfeinnel és Tittmann-nal. És ez ma már nagyon ciki. MSZP-s ügynök vagy te, egyike a gyilkosoknak. Miért gondolod, hogy egy dos-támadásról szóló álhírrel mentheted magad?

ÉS te, cserép, törökzsóti, és mind az MSZP sajtósai, éljetek örökké!

Szólj hozzá!

Címkék: mszp mdf török zsolt merénylet gyilkosság tittmann jános cserép jános láposi elza winkfein csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://spartaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr221459725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása