HTML

Spártai blogja Esztergomról

Minden esztergomi gonoszember megkapja. A magáét. Prózában, versben. Bejó Gábor Cserép János Góman Gusztáv Horváth Mityek Horváth Béla Jónás László Kókai Melinda Kovács Gábor Kovács Géza Láposi Elza Miavecz Jenő Nagy László Nyíri Attila Schiller Kertész Tamás Sitku Pál Tittmann János Winkfein Csabi Zara Melinda

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Jónás: még egy év...

2009.10.19. 14:00 Spártai, a blogger

...ami még nem a büntetés, de a seggedet azért meg fogják csinálni a sitkón, hogy tudd. Mert ott az ilyen pihi-puhi, más feleségét megdugdosó politikusokat amúgy is szeretik. Még egy éved van hátra, te szerencsétlen majom ("hé, Jónás: banán!"), aztán mégy a kaptárba.

Mert hol lesz az MDF (börtönben, Ibolykával az élen, mögötte Herényi, aztán még pár nyomoronc, aztán a vén hazug Csapody, ugye, párod a últ hétről, két hülye, úgy-e?), meg hol lesznek a vidéki MDF-esek (sehol, illegalitásban, a hazug, lejárató, gyilkospárti mószereikért).

Jónás, a pénteken csak vidulsz... Hát, amilyen hülye vagy, vidulhatsz is. Végülis csak egy gyilkossági kísérletet mutatott be Meggyes, és azt, hogy a Népszava, a Népszabadság, a HVG, a 168 Óra, a Magyar Narancs, a szeretgom honlapja és nyomtatott változata, az Esztergomi Válasz, a Civil Kurázsi, hogyan próbálták a merénylőket lefedezni.

Ügyekkel, persze, olyan mondvacsináltakkal, mint a Kui-ügy, a bolond exfeleségé, akit Horváth Mihály töm pénzzel, meg küldi hozzá a Bejógabit, a legférgebb véglényt, ami valaha a magyar médiákban felbukkant. Bejó nem mellesleg veled, Jónással, meg Winkfeinnal tárgyal (hangfelvétel tanúsítja), és az öreg Láposi segítségét ígéri Kuinak. Azzal, hogy ti kevesek vagytok, de a vén bocskortalp, az igen, az tud intézni dolgokat...

Hangfelvételt is készít az idiótája, amit aztán el is veszít. Pedig rá még az NBH és az NNI, az MSZP-diktatúra ÁVÓ-ja (és mindjárt kettő!) is figyel.

Jónás, te ezen vidulsz. Meg a gyújtogatáson. Meg az összes szemétségen. És MDF-es létére miért is vernyogtál az MSZP gyűlöletkampánya elleni tüntetés ellen? Ez az ára Dávid és Herényi szabadságának? Ez része a Meggyes elleni merényletről való figyelemelterelésnek? 

Miért szajkóztad Varga Győzővel egyként, hogy csak nektek szabad tüntetni, a Fidesznek nem? Ti 7-8 szervezettel is csak 120-150 embert hoztak össze, pedig ingyen volt a banán. A radikális sakkozó majomnak, Kucunak, az autóklaszterból 8 milliót sikkasztó majomnak, Miavecznek, az 50 milliót követelő roma majomnak, Kökénynek, az MDF-es Lóli Jagos majomnak, Gómannak, a Tittmann ellen célpontozó szoci cégvezetőnek, a csökkent képességűek pénzét lenyúló Schiller-majomnak, a polgármesterként Meggyes ellen gyalázatos eredménnyel vesztő Kocsiferi-majomnak, a szeretgomot önmerénylő, a szeretgomon Misznédert mentő, Horváth Misit mentő, gyújtogatásban cinkos, merényletben bűntárs Cserépmajomnak. Az istvános pedómajmoknak.

Jónás, megnézted a pénteki tüntetést, amin 10-15-ször annyian voltak, mint a tiéden? 1500-2000 olyan ember, aki nem fog kezet nyújtani egy gyújtogatónak, egy merénylőnek sem. Egy Misznédernek, egy Horváthnak sem. És neked, Jónásnak sem, a voks-kupecnek, aki 150 MDF-est, MSZP-st, SZDSZ-est, MIÉP-est, MÖM-öst, Lóli Jag-ost, Szent Istvánból kirúgott vagy éppen kirúgására váró pedót szedett össz. Hogy a fideszes polgármestert sározza.

Jónás a párjával nézte a demonstrációt. Mi van, Casanova, megint beújítottál egy pácienst? Gyermekeid anyja nem elég volt feleségnek? Gyermeked anyja, a második feleség is felesleg lett? "Párod" van? Mint a langyiknak? Életednek társa már nincs is? Egy újabb, fejet felemelve, arcba nézve nem vállalható "kapcsid" van? A kisszőrös megint nem fért be az orvosi köpenyed alá?

Te bunkó, hát mit gondolsz, meddig vár még az orvosetikai bizottság, hogy meddig nem leszel kitiltva Esztergom kórházából? Amit a te Tittmannod és Winkfeined, a két szocialista élharcos, a legtöbb szocialista előterjesztés megszavazója, az egészségügyi bizottság két szarházi tagja kipöckölt a kiemelt listáról, és a te gyűlölt ellenfeled, Meggyes, és az általa vezetett Fidesz-frakció támogat erőn felül...

De neked, Jónás, ez már nem számít. Neked a lényeg, hogy Szűr Annamáriával előre megírasd a cikket a szombati 24 órába. Amiben téged esztergomi magyar demokratának nevez. Persze, gondolom a "fórumos"-t már kicenzúráztad, hiszen milyen ciki is ez a "fórum"...

Ezt például egyeztetted Csapodyval, Herényivel, Dáviddal? Akiket sokadszor is megmentett az MSZP, hogy ne kelljen menniük bíróságra, aztán sittre, a sok szemét törvénytelenségért, amit elkövettek? És azt tudod, hogy az adócsalásodért, az engedély nélkül letarolt természetvédelmi területért, amit tarra vágattál, összebuldózereztél, szintén sittet kapsz? Ha hozzáveszik a sok szemétséget, rágalmat, Jónás, akkor jogerős letöltendő vár rád.

Még most is nevetgélsz?

És te, Jónás, élj örökké.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp népszabadság szdsz mdf népszava hvg miép magyar narancs 168 óra möm 24 óra varga győző kui rózsa schiller kertész tamás tittmann jános cserép jános láposi elza winkfein csaba jónás lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://spartaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr531460377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása